Νέο άρωμα… στην Αγίας Ειρήνης!

Τα συστατικά του; Η Χαρά και η Έφη! Δύο αδερφές που αφού τα είδαν δύσκολα στη δουλειά τους, αποφάσισαν να κάνουν το ενδιαφέρον τους για τα αρώματα και τα φυτικά καλλυντικά μια μικρή αλλά πολύ φρέσκια και ποιοτική οικογενειακή επιχείρηση, την Indie Scent.

indiescent

 Το κατάστημα τους βρίσκεται στην Αγίας Ειρήνης 3, σε ένα μικρό μαγαζάκι, διόλου ευκαταφρόνητο. Εκεί θα βρείτε κρέμες σώματος, έλαια για το σώμα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, βαλσαμέλαια, κεριά και υπέροχα αρώματα. Το κατάστημα διαθέτει ελληνικά φυτικά προϊόντα καθώς και μια δική του σειρά προϊόντων. Όπως μας εξήγησαν τα δύο χαμογελαστά κορίτσια το πρώτο βήμα της έρευνας τους για την παραγωγή των προϊόντων, ήταν να βρουν μια καλή μονάδα παραγωγής αρωμάτων κάνοντας μία έρευνα στην αγορά της Γαλλίας, η οποία τους παρέπεμψε σε έναν αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. Δημιούργησαν έναν πολύ σεμνό και άκρως διαχρονικό χώρο βάζοντας όλο το μεράκι τους και το Indie Scent μέσα σε ένα χρόνο έγινε πραγματικότητα!

Indie Scent didee.gr

Indie Scent didee.gr

Εκεί λοιπόν θα βρείτε κρέμες σώματος με σανταλόξυλο, βανίλια και μύρο, υγρά σαπούνια με κοκτέιλ βοτάνων και αιθέριο έλαιο πεύκου, ένα φανταστικό εκχύλισμα βάλσαμο με ευεργετικές δράσεις όπως επούλωση σε εγκαύματα, αποτελεσματικό για έλκη, πληγές, τραύματα και μώλωπες, κρέμες χειλιών με γεύση βανίλια και σαπούνια ξυρίσματος.

Indie Scent didee.gr

Εκεί που σταθήκαμε όμως περισσότερο ήταν οι υπέροχες κολόνιες, τα αρώματα και τα αρωματισμένα έλαια. Κι εδώ βρίσκεται το μυστικό αυτής της επιχείρησης. Μέσα στο κατάστημα θα βρείτε έναν εκτενή κατάλογο με διάσημα αρώματα. Η Έφη και η Χαρά την ίδια στιγμή που τους ζητείται δημιουργούν το eau de parfum του κάθε αρώματος σε 30, 50 ή 100 ml σε τιμές από 7 έως 15 ευρώ. Ναι πολύ καλά διαβάσατε! Και σας διαβεβαιώ δεν έχουν καμία διαφορά, μόνο στο ότι έχετε έως 90% κέρδος και ταυτόχρονα στηρίζεται μία ελληνική επιχείρηση!

Indie Scent didee.gr

*Τα προϊόντα απευθύνονται σε γυναικείο αλλά και σε ανδρικό κοινό!

 Inside info : Αναμένεται να καταφθάσουν και άλλα προϊόντα όπως σαπούνι χύμα, σαπουνοθήκες, λούφες και αρωματικά sticks.

*Φεύγοντας μην ξεχάσετε να τσιμπήσετε λαχταριστά λουκουμάκια από το ταμείο!

Indie Scent didee.gr

Indie Scent didee.gr

Photo credits: didee.gr

Indie Scent – Αγίας Ειρήνης 3 | Αθήνα

Advertisements