Βάψτα άσπρα!

converse-x-maison-martin-margiela-collaboration-collection-derriuspierrecom-1

Λίγο DIY δε βλάπτει. Μόνο που αυτή τη φορά θα χρειαστεί να κάνετε λίγα. Για την ακρίβεια να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Τα πολύ αγαπημένα μας σταράκια ή ολ-στάρ-κονβέρς αν θέλετε μετά την κομ-ντε-γκαρσον, τζον βαρβατος, μαριμέκο, μισόνι ανάμεσα σε άλλους τώρα έρχεται να προσθέσει ακόμα μια συνεργασία, αυτή τη φορά με τον οίκο μεζον-μαρτιν-μαρτζιελα.
Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο σχεδιαστής δεν αποτελεί κομμάτι του οίκου, η συνεργασία ακολουθεί πιστά τα χνάρια του. Έτσι ως αποτέλεσμα έχουμε δύο κλασικά μοντέλα, τσακ τειλορ και τζακ περσελ, σε κόκκινο, μπλε και το “κίτρινο μαρτζελα” – βλέπε ώχρα- . Τα παπούτσια είναι όλα βαμμένα στο χέρι σε χρώμα λευκό και -δωστε σημασια παρακαλω- καθώς τα φοράτε το χρώμα σπάει και υποχωρεί ώστε σιγά σιγά να αναδυκνείεται το φυσικό τους χρώμα..δε θελω σχόλια!
Τώρα βέβαια με £150/ $200 ή άγνωστο το πόσα ευρώ μπορείτε να αγοράσετε ένα τενεκέ μπογιά, μια βούρτσα, ναύλον να μη λερώσετε αλλά ΚΑΙ τα παπούτσια σε απλή έκδοση αν δεν τα έχετε ήδη και να παίξετε με τους φίλους σας καθώς περνάτε τους τοίχους ένα χεράκι.
Απλώς δε θα είναι μαρτζελα..

maison-martin-margiela-london-somerset-house-white-collection2

sn-select-maison-martin-margiela-x-converse-cover1

maison-martin-margiela-x-converse-2013-collection-official-release-details-0

Advertisements