Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο

Δε θα μιλήσουμε για οίκους μόδας, για τρέντς, για το τι φοριέται ή το τι είδες στο τελευταίο τεύχος στο περίπτερο. Άνοιξε τη ντουλάπα σου και βρες το πιο μεγάλο σε μέγεθος ρούχο. Αυτό!

Οι τολμηροί της μόδας και οι λοιποί από γύρω λατρεύουν να πειραματίζονται με τους όγκους. Ένα τεράστιο παλτό (όταν και αν έρθει ο χειμώνας στην Ελλάδα) με πολύ στενά και όσο το δυνατόν πιο απλά ρούχα θα έδινε άλλη διάσταση στο βγήκα-και-ο,τι-βρήκα-έβαλα. Αν είναι πολύ λεπτό στο ύφασμα είναι πιο εύκολο, αν είναι παχουλό μάλλον θα πρέπει να προσέξεις να μη σε φοράει…

Φούτερ-πλεκτό-αντίσκηνο. Δεν είναι λύση για να κρύψεις έξτρα κιλάκια, υπάρχουν ρούχα με “έξυπνο” κόψιμο γι’αυτό το λόγο. Μη κοιτάς πίσω σου, σε σένα μιλάω! Το φούτερ-πλεκτό-αντίσκηνο τα κοριτσάκια το φοράνε με κολάν, τα αγοράκια με αδύνατον-να-αναπνεύσω τζιν ή καμιά φορά και αντίστροφα.

Το παντελόνι του αγοριού σου, του μπαμπά σου ή του παππού σου. Είτε είσαι αγόρι, κορίτσι ή ο,τι άλλο αγαπάς ένα 13 νούμερα μεγαλύτερο παντελόνι σουρωμένο γύρω από τη μέση με ένα πουκάμισο, μπλουζάκι, πάντα από μέσα δείχνει παντοδύναμο αρκεί να μη σκοντάφτεις. Μπορείς επίσης να γυρίσεις τα μπατζάκια αλλά πάντα να θυμάσαι ότι όσο περισσότερο όγκο σε ένα κομμάτι τόσο λιγότερο στα υπόλοιπα. Αρμονία και ζεν.

3 copy

2 copy

1

Advertisements