Το Reqvian στο Κολωνάκι

Πριν από λίγες εβδομάδες άνοιξε το Reqvian στην Καψάλη 8 στο Κολωνάκι. Τα τετραγωνικά του λίγα, όμως η αισθητική του χώρου εντυπωσιακή.

Η ιδέα ανήκει σε τρία νέα παιδιά, τον Παναγιώτη-σχεδιαστή κοσμημάτων, τον Σταύρο-tatoo artist και τον Γιώργο-πρώην οδοντοτεχνίτη. Η κάθε λεπτομέρεια στο μαγαζί είναι αποτέλεσμα προσωπικής τους δουλειάς.

Reqvian12

Reqvian1

Ξεκινώντας από το όνομα του καταστήματος που κάθε γράμμα του συμβολίζει μία αρετή και όλες μαζί συνθέτουν την φιλοσοφία και την κουλτούρα πίσω από αυτά τα κοσμήματα.
Η λέξη Reqvian λοιπόν αποτελείται από τις λέξεις Religion, Emotion, Quality, Vision, Impressive, Authentic και Notorious.

Στο κατάστημα θα βρείτε κρεμαστά κοσμήματα, δαχτυλίδια, βραχιόλια, μανικετόκουμπα και ζώνες. Βασικά υλικά για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα: Αloy (ένα κράμα μετάλλων), χρυσός, ασήμι, αλουμίνιο και δέρμα. Η θεματολογία θα χαρακτηριζόταν ως rock glam και goth.

Reqvian4

Reqvian7

Reqvian6

Υπάρχει μία συγκεκριμένη σειρά κοσμημάτων από κράμα μετάλλων σε προσιτές τιμές, όμως για τους πιο απαιτητικούς διατίθενται και μοναδικά κομμάτια σε χρυσό και ασήμι.

Special note: Πέρα από τα κοσμήματα θα βρείτε και μία νεκροκεφαλή-κηροπήγιο φτιαγμένη από αλουμίνιο.

Reqvian8

Reqvian5

Reqvian10

Reqvian | Καψάλη 8 Κολωνάκι

Advertisements